Bedrijfsworkshops of Privé-feestje

 

 

Geeft u een feest of bent u op zoek naar een actieve en verbindende activiteit voor uw collega’s of medewerkers? Forêt Sacrée verzorgt vrolijke en swingende workshops dans, percussie, zang en/of bodypercussie. Ook is Forêt Sacrée in staat op uw verzoek een Afrikaans feest te organiseren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afhankelijk van het kader dat u aangeeft kiest Forêt Sacrée de juiste insteek. Een leuk dagje uit heeft immers een ander karakter dan een workshop samenwerken door middel van drummen in een teamontwikkeling.


Enkele voorbeelden van de verscheidene instrumenten/percussie-workshops en dansworkshops zijn; waterdrum, koe-bel, acha, chekere, kpalogo drum, djembe, aguida, body-percussie, hiphop, jazz, crumping, Afro-urban, West-afrikaans, zang, Afrikaanse verhalen en Afrikaanse keuken.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden die kunnen worden besproken met de organisatie zodat de activiteit op uw wensen aansluit. Neemt u via het contactformulier contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en persoonlijke inbreng.