3 ONLINE DANSLESSEN DOOR AYAOVI KOKOUSSE VIA ZOOM & FACEBOOK-LIVE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DINSDAG 23 FEBRUARI, 2 MAART & 9 MAART

 

18.15u – 19.15u: Afro-urban dans: 3 lessen € 35,-

Afro-urban is een mengeling van Afrikaanse-dans, hiphop, streetdance en house. In zijn lessen weet Ayaovi de verbinding met zijn culturele ‘roots’ te bewaren en van daaruit verbindingen te leggen met de hedendaagse dansdisciplines. Veel heupbewegingen, groove en bouncing op de nieuwste afro-beats!

 

 

19.15u – 20.15u: Traditionele Afrikaanse dans: 3 lessen € 35,-

Een traditionele Afrikaanse dansles, die begint met een stevige warming-up en waarin je je Afrikaanse danstechniek verbetert door het leren van specifieke dansen uit West-Afrika. In de les wordt gewerkt aan een choreografie. Passen onder de knie krijgen en de dansen vol overgave neerzetten!

Bij deelname aan beide danslessen: € 65,-

 

3 ONLINE DANSLESSEN: “CONNECT TOGETHER: ALLEEN DANSEN, MAAR TOCH SAMEN”

De coronacrisis blijft doorgaan en helaas kunnen we al een tijdje niet meer samen dansen. Ook al zitten we thuis, toch willen we zoeken naar een manier om verbinding te maken met anderen en elkaar steunen en positieve energie doorgeven. We gaan weer online dansen, samen zijn en connecten! We laten niet los, maar gaan er met positieve energie weer tegenaan met 3 online danslessen!

Niet alleen hier, in dansend Nederland, maar ook in Togo, het geboorteland van Ayaovi, heeft de coronacrisis impact. Zoals jullie zullen begrijpen is dit voor een samenleving zoals daar ook ontzettend moeilijk, met name voor de jongeren.

In cultureel centrum Miadenou worden jongeren ondersteund om hun talenten op gebied van dans en muziek verder te ontwikkelen.

Ayaovi wil deze drie danslessen graag in het teken laten staan van de connectie; met elkaar en met de Togolese jongeren. Het lesgeld voor deze lessen zal daarom naar het cultureel centrum gaan, zodat er ook lessen voor de jongeren daar kunnen worden opgezet en zodat de opbouw van het centrum verder kan worden gerealiseerd.

Connect met ons online en connect met elkaar! Ook al zitten we in moeilijke tijden, samen komen we er doorheen!

Als je je inschrijft voor de 3 lessen, geef dan ook je adres aan ons door en krijg gratis de CD ‘La voix d’Aguida’ van Ayaovi Kokousse thuis gestuurd!

 

HOE WERKEN DE ONLINE LESSEN

We bieden de lessen aan via Zoom en Facebook.

Als je je inschrijft voor de lessen krijg je iedere week de LINK en wachtwoord voor Zoom.

Zoom is het basisprogramma die we voor de lessen gebruiken, omdat hierin interactie met elkaar is en er vragen kunnen worden gesteld.

Omdat de muziek niet altijd goed verloopt via Zoom, hebben we per les ook een besloten Facebookgroep van Forêt Sacrée Obouibé die als extra bij de lessen kan worden gebruikt. Ayaovi zal vanaf daar gelijktijdig LIVE uitzenden.

Zoom en Facebook lopen helaas niet gelijk (Facebook loopt wat achter met uitzenden), dus het is wat lastiger om beide programma’s naast elkaar te gebruiken.

 

INSCHRIJVEN EN MEEDOEN

Wil je deze 3 lessen meedoen, meld je dan aan via info@foretsacree.nl onder vermelding van je naam en mobiele telefoonnummer, je adres (als je de gratis CD van Ayaovi wilt ontvangen) en de les.

Bij inschrijving krijg je instructies voor het verkrijgen van de link voor Zoom en indien gewenst toegang tot de besloten groep op Facebook. De communicatie zal zoveel als mogelijk via (een) WhatsApp(groep) plaatsvinden.

We hopen jullie allemaal online te zien, zodat we weer kunnen dansen met elkaar en veel positieve energie kunnen geven!

Eén boom kan geen bos maken!

 

STEUN CENTRE CULTUREL MIADENOU

Wil je Centre Culturel Miadenou steunen? Dit kan door je bijdrage over te maken op NL75 INGB 0671 0751 28 t.n.v. A. Kokousse o.v.v. Financiële bijdrage CC Miadenou. Wanneer je het centrum wilt steunen door middel van een maandelijkse bijdrage, mail dan eerst naar info@foretsacree.nl en krijg gratis de CD La voix d’Aguida van Ayaovi Kokousse thuisgestuurd!

Voor vragen en meer informatie mag je natuurlijk ook altijd mailen naar info@foretsacree.nl