Festivals

 


Forêt Sacrée verzorgt ook optredens op festivals en is in te  huren voor straattheater.


Zowel in Nederland als internationaal hebben zij meerdere keren voor een spetterend straattheater gezorgd. Steltlopers en vuurspuwers, dansers, zangers, percussionisten, magische maskers, niets ontbreekt aan dit Afrikaanse spektakel.Ook dit jaar waren ze weer te gast op het Afrikaanse Muziek Festival (foto) in Freiburg (Duitsland).

Mocht u dit binnenkort graag een keer willen meemaken, zonder dat U hiervoor helemaal naar het buitenland moet reizen; houdt de site in de gaten! Forêt Sacrée treedt regelmatig op festivals in Nederland op! Op 29 mei 2011 hebben ze bijvoorbeeld tijdens de Culturele Zondag in Utrecht op het hoofdpodium (Domplein) een vrolijke show verzorgd! Klik hier voor foto’s en filmpjes van deze prachtige dag!Indien u Forêt Sacrée wilt inhuren voor het verzorgen van een festival of straattheater, neemt u contact op via het contactformulier. Met de organisatie kunnen uw wensen worden besproken en zal Forêt Sacrée hieraan de juiste invulling geven.


 


Forêt Sacrée verzorgt ook optredens op festivals en is in te  huren voor straattheater.


Zowel in Nederland als internationaal hebben zij meerdere keren voor een spetterend straattheater gezorgd. Steltlopers en vuurspuwers, dansers, zangers, percussionisten, magische maskers, niets ontbreekt aan dit Afrikaanse spektakel.Ook dit jaar zullen ze weer te gast zijn op het Afrikaanse Muziek Festival (foto) in Freiburg (Duitsland).

Mocht u dit binnenkort graag een keer willen meemaken, zonder dat U hiervoor helemaal naar het buitenland moet reizen; op 29 mei 2011 zal Foret Sacree tijdens de Culturele Zondag in Utrecht op het hoofdpodium (Domplein) een vrolijke show verzorgen.Indien u Forêt Sacrée wilt inhuren voor het verzorgen van een festival of straattheater, neemt u contact op via het contactformulier. Met de organisatie kunnen uw wensen worden besproken en zal Forêt Sacrée hieraan de juiste invulling geven.