Djembé-lessen Utrecht door Sidy Diouf

DJEMBÉLESSEN DOOR SIDY DIOUF OP WOENSDAGAVOND VAN 18.00u-19.00u

 

BLOK 3: woensdag 5 september – 12 december 2018 (24 oktober geen les)

Locatie: Atelier Werkspoor, Danszaal, Nijverheidsweg 16C, Utrecht.

 

Ga het terrein van de Nijverheidsweg 16 op. Ga linksom om het gebouw heen. Rechts om de hoek (achterzijde gebouw) kun je je auto of fiets parkeren. Nog een keer rechts de hoek om vind je de ingang!

 

SIDY LAMINE DIOUF (Senegal) geeft op woensdagavond djembélessen. Sidy is een ervaren percussionist die alle West-Afrikaanse muziek speelt. Hij speelde bij diverse groepen in Senegal, waaronder vijf jaar bij het Ballet National en twee jaar bij Forêt Sacrée. Ook maakte hij vijf jaar deel uit van een muziekgezelschap in Mali. Zowel in Senegal als in Nederland heeft Sidy vele workshops en lessen gegeven. Daarnaast begeleidt hij als muzikant Afrikaanse danslessen (waaronder de lessen van Ayaovi) en Afrikaanse dansworkshops. Sidy deelt zijn kennis en ervaring graag met mensen die van percussie houden.

In de lessen komen onder andere techniek, verschillende West-Afrikaanse ritmes en samenspel aan bod. Kom meespelen en genieten!

 

WANNEER: elke woensdagavond van 18.00-19.00u
WAAR: Atelier Werkspoor, Nijverheidsweg 16C, Utrecht
PRIJZEN: Cursusprijs: € 135,- (14 lessen + feest). Prijzen exclusief huur djembé

Proefles eenmalig 1 les: € 5,-

 

Huur djembé per les: € 2,50 (je kunt ook je eigen djembé meenemen)

 

 

Op vrijdag 14 december sluiten we af met een feestelijke avond met workshop en presentaties van en voor álle leerlingen van dit blok (woensdag én vrijdag, reserveer dus vast in je agenda!)