Zondag 14 januari 2018, NIEUWJAARSDUIK UTRECHT: gratis Afrikaanse dans- en djembéworkshops!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Swingende West-Afrikaanse dansworkshop van Ayaovi Kokousse (Togo) voor alle leeftijden. Kom proeven aan de lessen waarin Ayaovi elke woensdag aan een choreografie uit de rijke traditie van West-Afrika werkt. In deze lessen leer je de typische techniek van de West-Afrikaanse dans; op blote voeten, geaard, golvend in de romp, ritmisch, dynamisch en sterk verbonden met de swingende percussie. De workshop wordt muzikaal ondersteund door zang en livepercussie met typische instrumenten en ritmes uit Benin/Togo en Senegal door percussionisten Kodjo, Sidy, Alexander, Jeroen en Malick!

 

Programma:
14:30 – 15:00 uur | Djembé workshop door Sidy
15:15 – 15.45 uur | Traditionele Afrikaanse dans door Ayaovi
16:00 – 16.45 uur |  Afro-flow dans door Ayaovi

 

Locatie:
In de Troonzaal van Sophies Kunstprojecten, Bemuurde Weerd OZ 13 in Utrecht

————————